Bakkerij Tom van Otterloo
±
Brood en Meer. Veel meer!
Bakker Tom van Otterloo bakt eerlijk en natuurlijk brood. Gewoon bruin en wit, maar ook desembrood – zijn specialiteit. En in zijn nieuwe winkel in de Arnhemse Steenstraat – in het hippe Spijkerkwartier waarmee Van Otterloo graag een band wil opbouwen – serveert hij ook goeie koffie, ontbijt en lunch. Met net zoveel liefde voor het vak. Die kwaliteit, eerlijkheid en duurzaamheid waren voor Desarc de uitgangspunten voor het winkelconcept.
Energiebesparend
In het concept is er nauwelijks een scheiding tussen de winkel, het horecadeel en de bakkerij. Alles vloeit haast vanzelfsprekend in elkaar over. Klanten zitten bijna ín de bakkerij en zien wat de bakkers doen. De kleuren zijn natuurlijk, de materialen zijn allemaal duurzaam en er zijn veel energiebesparende oplossingen toegepast. Er zijn bijvoorbeeld ramen en deuren uit sloopprojecten in de buurt verwerkt tot kasten en scheidingswanden. Veel van de machines zijn tweedehands aangeschaft. Kortom: dit concept is van A tot Z natuurlijk, open en eerlijk. Minder is meer, bij Brood en Meer.